Animáció készítés cégeknek

Animáció készítés cégeknek

LED fal animáció Duna Plaza részére

2017. november 29. - Animáció készítés

Látványos, figyelemfelkeltő LED animáció

Visszatérő ügyfelünk, a Duna Plaza olyan látványos animációt rendelt tőlünk, melyre az utcán közlekedők felfigyelnek. Dinamikus Hi-Tech animációt készítettünk, mely - nagy örömünkre - teljességében elnyerte ügyfelünk tetszését.
Az animációban megjelenő betűket 3D térben helyeztük el, mélységet és animált textúrát adva nekik. A LED falat prezentálva egy pontokból álló 3D szerkezetet készítettünk. Célunk volt, hogy az animáció a lehető legdinamikusabb legyen, ezért szaporább jelenetváltások jellemzik, miközben virtuális kamerán folyamatos mozgásban van.

További látványos animációink:
https://animacio-keszites.hu/referenciak-latvanyos-animaciok.php

Logó animáció készítés BubenLaser részére

3D logó animáció

BubenLaser nevű érdeklődőtől egy olyan animáció készítés megrendelés érkezett, mely igazán szép kihívás volt és alig vártuk, hogy hozzáfoghassunk az animációs munkálatokhoz. Kérésük volt, hogy az infografika animációjuk végére (melyet szintén tőlünk rendeltek meg) egy látványos outro logó animációt készítsünk. Olyan animációt, melyhez hasonlót mozivásznon láthatunk. Elkészítettük a Föld 3D modellt, majd animáltuk. Emellett megrendelőnk céges logóját 3D térben a Föld köré görbítve animáltuk. Aláfestő zenének egy igazi nagyívű zeneszámot találtunk,  legális forrásból. A végeredmény magáért beszél :)

További logó animációink:
https://animacio-keszites.hu/referenciak-logo-animaciok-intro-outro.php

 

Logó animáció készítés Perfect Ceremony részére

Logó animáció készítés témája: esküvői rendezvényszervezés
Vasziljevics Natasa ceremóniamester részére készült logóanimációnk alapjául szolgáló logót is magunk készítettük el. Kérése volt, hogy a logó egy ifjú párt stilizált formában jelképezzen, valamint a szerelem jelképe is megjelenjen. Nagy örömünkre megrendelőnk teljes elégedettséggel fogadta az általunk tervezett logót, majd egyből rendelt is egy logóanimációt. Döntésünk alapján részecske animáció jeleníti meg az ifjú párt körbeövező szív alakot, majd a menyasszony kezéből animáltan repül ki a csokor. Ezt követően a felirat írottan rajzolódik ki, miközben kellemes, szép zene csendül fel a háttérben.

Logó animáció készítés Perfect Ceremony részére

Infografika animáció BubenLaser részére

Infografika animáció referencia

Megrendelőnk lézer technológiával javítja a fémfelületeken képződött károsodásokat, kopásokat. Tevékenységük bemutatásához rendeltek egy olyan infografika animációt, mellyel egyszerűen érthetővé válik a lézeres hőkezelés lényege. Animáció készítés tevékenységünk során igyekeztünk olyan látványt tárni a néző elé, minek köszönhetően a laikus néző is egyből megérti, miről van szó. A lézerfejet hordozó robotkar bemutatásához 3D-ben modelleztünk, majd ezt beágyaztuk a 2D animációba. Különleges animációs technikával képeztük le a lézernyalábot, mely nem csak a javított fémfelületet javítja, de a látványos szövegeket is megjeleníti. Az infografika animáció befejezéseként készítettünk egy lenyűgöző animációs jelenetet, melyben a Föld körül körbefutnak a lézer sugarak, majd 3D térben befordul az animált céges logó.        

Profi animációk készítése cégeknek

Animáció készítéssel kapcsolatos referenciák:
Animacio-Keszites.hu

Kedves Látogató!

Üdvözlöm animáció készítés blogomon!

Tóth Nándor vagyok, 10 éve foglalkozom animáció készítéssel cégek részére.
Ezt az animációkészítéssel kapcsolatos blogot azért hoztam létre, hogy egyrészt megosszam gondolataimat, kreatív ötleteimet másokkal, másrészt magamnak írom, mint egy naplót, hogy utólag is visszatekinthessek, mikor-hol tartottam pályafutásomban. 

süti beállítások módosítása